Crisis thuis

Neem zo snel mogelijk contact op met uw verhuurder of uw bank als u de huur of hypotheek niet kunt betalen. Vraag bijvoorbeeld of u later mag betalen of in termijnen. De kans wordt zo kleiner dat uw verhuurder of uw bank u uit huis zet. Kijk voor meer informatie op de website van het Juridisch Loket.
Heeft u schulden? En komt u er zelf niet meer uit? De gemeente kan u helpen en doet dit samen met PLANgroep en andere partners. U vraagt hulp aan via de website van PLANgroep.

Fivoor - Materiaal Juridische Dienstverlening

Geldzorgen staan een behandeling in de geestelijke gezondheidszorgen in de weg. Wanneer een cliënt van Fivoor zijn financiën niet onder controle heeft, zijn wij erop gericht hem hiermee verder te helpen. Geldproblemen worden in samenspraak met de consulent van de Materieel Juridische Dienstverlening (MJD) besproken, waarna we eerst een advies geven om met de problemen om te gaan om erna werk te gaan maken van de schulden.

Bezoekadres
Zijlweg 148C
2015 BJ Haarlem

Website
www.fivoor.nl

Telefoonnummer
088 357 94 84

Gemeente Haarlemmermeer - schuldhulpverlening

MeerWaarde - geldzaken & regelgeving

PLANgroep

PLANgroep biedt schuldhulpverlening en budgetbeheer aan inwoners van de gemeente.

Voor deze ondersteuning heeft u een beschikking/verwijzing of indicatie nodig.

Postadres
Postbus 9947
1006 AP Amsterdam

SchuldHulpMaatje Haarlemmermeer

Komt u niet meer uit met uw geld of heeft u schulden? SchuldHulpMaatje helpt! Voorkom dat het erger wordt en vraag zo snel mogelijk hulp. Een deskundige en betrouwbare vrijwilliger helpt u graag weer op weg met uw geldzaken. De hulp is gratis. 

 

Telefoonnummer
06 83 38 39 66

Juridisch loket - huurachterstand


Veilig Thuis geeft advies of helpt mensen die te maken hebben met geweld thuis. Bijvoorbeeld huiselijk of relationeel geweld, kindermishandeling of ouderenmishandeling.

Ook mensen die denken dat ergens anders grote problemen thuis zijn, kunnen bellen of mailen. U kunt ook direct een melding doen bij Veilig Thuis.

In 6 steden in Nederland is er opvang voor mannen. Meer informatie vindt u op de website Mannenmishandeling.

Uw huisdier kan ook opgevangen worden. Kijk op de website van Mendoo.

Mannenmishandeling

Mendoo

Website
mendoo.nl

Veilig Thuis

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling. Veilig Thuis is er voor slachtoffers, plegers en mensen die bezorgd zijn om anderen. Anoniem blijven is mogelijk.

Telefoonnummer
0800 20 00 (gratis)