Ha-meer.nl: Hét Activiteitenplatform voor Sport en Cultuur

Vijf kinderen kruipen door een hoepel

Niemand hoeft zich te vervelen in de gemeente Haarlemmermeer. Dat is het uitgangspunt van het nieuwe activiteitenplatform Ha!meer. Op initiatief van Team Sportservice en in samenwerking met lokale sportverenigingen, de gemeente Haarlemmermeer en maatschappelijk partners Maatvast, MeerWaarde en Cpunt is Ha-meer.nl gelanceerd.

Van sociale bezigheden als een gezellig kopje koffie in het buurthuis, capoeirales voor jongeren, peutergym voor de kleintjes of een proefles bij de lokale sportvereniging. Op de website ha-meer.nl is voor iedereen van jong tot oud een leuke activiteit te vinden.

De websiteheeft sportieve mogelijkheden voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te zijn, dit platform heeft voor elk wat wils. Alle activiteiten van Team Sportservice, lokale sportevenementen en door inwoners georganiseerde wandelingen in de buurt, staan op het platform. Naast sport heeft de website nu ook het cultureel aanbod voor de inwoners van Haarlemmermeer opgenomen. Daarmee is dit de verzamelplaats voor laagdrempelig aanbod. Wethouder Mariette Sedee: “Mooi dat je ook kunt filteren op aanbod voor inwoners met een beperking. En ook de mogelijkheid voor filteren op het gratis aanbod juich ik toe. Hierdoor wordt het aanbod voor sport en cultuur nog beter bereikbaar voor onze inwoners.” 

Het platform is eenvoudig te gebruiken: Inwoners hebben direct toegang tot een overzichtelijke kalender met alle aanstaande activiteiten. Het ontwerp maakt het eenvoudig om door het aanbod te bladeren en je aan te melden voor de activiteiten die je interesseren.